Bericht versturen
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED

IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: MIROOOO
Certificering: CE
Modelnummer: M1S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 Eenheden
Prijs: Negotiable based on order lot quantity
Verpakking Details: Standaardexportartikelpakket
Levertijd: 3 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 500K eenheid per maand

Gedetailleerde informatie

Merknaam: MIROOOO Reeks: M
Navulbaar: Het draadloze Laden Varkenshaarmateriaal: Het zachte Nylon van Dupont
Frequentie van trilling: 42000 VPM Wijzen: het witten van het schoonmaken het gevoelige tanden oppoetsen
Slimme tijdopnemer: 2 minuten slimme tijdopnemer Waterdichte rang: IPX7
Machtsclassificatie: 1 W Nominale spanning: 3.7V
Batterij: de batterij van het 800 mAhlithium Duurzaamheidstijd: 45 - 60 Dagen
Het laden tijd: 6-8 uren Kleur:: Witte/Roze/Zwarte/Gele/Groene facultatief
Hoog licht:

IPX7 waterdichte Elektrische Tandenborstel

,

Navulbare Waterdichte Elektrische Tandenborstel

,

Navulbare IPX7 Sonic Toothbrush

Productomschrijving

De Waterdichte Elektrische Tandenborstel van het douaneembleem OEM/ODM IPX7 Navulbaar met Reizend Geval

 

OEM Mondelinge Zorg Ultrasone Elektrische Tandenborstel, Navulbaar Sonic Electric Toothbrush

Kies & DIY uw favoriete kleur, grafiek, borstelhoofden, batterijtype, EMBLEEM,

wij vervaardigen voor u.

 

 

 

Ongeveer dit punt

  • 42.000 VPM Slimme Tandenborstel – Schoonheid, hersenen en macht. MIROOOO M Series is een moderne elektrische die tandenborstel van wereldklasse met de meest bijgewerkte technologie wordt ingepakt. Het kenmerkt een ultra-krachtige en de industrie belangrijke motor veroorzakend 42.000 trillingen per minieme, lithium-ionenbatterij, het ultrasnelle draadloze laden, 4 wijzeverrichting, slimme trillingstijdopnemers, 2 Dupont gebouwd borstelhoofden en varkenshaar, en een geval van de douanereis; allen met een gladde ultra-slank, lichtgewicht en IPX7 geschat waterdicht ontwerp.
  • Toegelaten door FDA-de Raad en Gewonnen 7 Verschijningsoctrooien zetten wij ons geld waar uw mond is. Het investeren in technologieën van de premie de mondelinge zorg heeft tot MIROOOO M Series opmerkelijk kunstwerk gemaakt. Het heeft doeltreffendheid in het verwijderen van plaque en het helpen om getoond tandvleesontsteking te verhinderen en te verminderen. MIROOOO M Series gaat verder dan enkel het schoonmaken van tanden – het voorziet volledige mondelinge zorg van unieke wijzen die voor het witten van en het oppoetsen van tanden en voor het verbeteren van gomgezondheid omvatten.
  • 2 de Borstelhoofden van Dupont & Inbegrepen Reisgeval - Elke tandenborstel van MIROOOO M Series komt met 2 die borstelhoofden door wereldberoemd Dupont worden gebouwd; een wereldleider in kwaliteit & materialenwetenschap. Ook omvat wordt een geschikt douane hard shell reisgeval met ruimte voor twee borstelhoofden. het is perfect want op reis met het inbegrepen reisgeval ga.
  • Moderne Technologie voor een Gezonde Glimlach - MIROOOO M Series brengt tandenborstels in moderne die tijden met zijn in verbeterde eigenschappen worden gebouwd. Een lithium-ionenbatterij, ultrasnelle radio ladende (vergeet verouderd USB ladend), 4 verschillende het borstelen wijzen en een slimme trillende berichttijdopnemer zijn enkele verbeterde die eigenschappen aan het gladde en ergonomische waterdichte zwarte satijnhandvat worden ingebouwd.
  • Wat in het Vakje - 1 Tandenborstel van MIROOOO M Black Series Smart, 1 draadloze het laden basis, 2 de Borstelhoofden van Dupont, 1 Reisgeval, Instructie en Steuncontacthandboeken is.

 

Specificaties:

 

 

Merknaam: MIROOOO Reeks: M
Navulbaar: Het draadloze Laden Varkenshaarmateriaal: Het zachte Nylon van Dupont
Frequentie van Trilling: 42000 VPM Wijzen: Het witten van het Schoonmaken het Gevoelige Tanden Oppoetsen
Slimme Tijdopnemer: 2 minuten Slimme Tijdopnemer Waterdichte Rang: IPX7
Machtsclassificatie: 1 W Nominale spanning: 3.7V
Batterij: 800 MAh Lithium Battery Duurzaamheidstijd: 45 - 60 Dagen
Het laden Tijd: 6-8 uren Kleur:: Witte/Roze/Zwarte/Gele/Groene Facultatief

 


IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 0IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 1IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 2IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 3IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 4IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 5IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 6


IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 7IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 8IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 9IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 10IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 11IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 12IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 13IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 14IPX7 Sonic Waterproof Electric Toothbrush Rechargeable Aangepast Embleem 15

 

 

Kwaliteitsbewaking

 

1. Kwaliteitsbeleid
Verstrek correcte kwaliteit en lever op tijd goederen;
Om aan behoeften van klanten met voortdurende verbetering te voldoen

 

2. EHS-beleid
Om wetten en verordeningen na te leven en verontreiniging te verhinderen en te controleren;
Proberen om emissie te verminderen en volledig gebruik van middelen te behouden en te maken;
Om milieubescherming voorlichting te verbeteren en onophoudelijk het milieu te verbeteren;

 

3. Goedgekeurde maatregelen
Het zal zijn kwaliteitsbeleid transparant maken en zal de voorlichting van werknemers op kwaliteit via opleiding en onderwijs verbeteren;
Door het beheer van ‚5S‘ uit te voeren, zal het bureau en productievlek en goedgetrainde oppasser en werknemers proper maken;
Het zal ervoor zorgen dat het ISO9001-systeem van de kwaliteitswaarborg alle rondes beïnvloedend kwaliteiten van producten en de diensten alvorens hen aan geregeld en procedurebeheer en controle op te nemen behandelt; Onder het gebouw dat de kwaliteit gewaarborgd is, zal het productiekosten met inbegrip van vermindering van kosten van grondstoffen en verbetering van productie en bestuursefficiency verminderen.

 

 

Waarom ons kies

 

1. OEM&ODM vermogen

 

MIROOOO is een uitvoerige de dienstfabrikant van elektrische tandenborstels met ontwerp, van R&D, van de productie en van naverkoop mogelijkheden. Het verstrekt one-stop diepgaande ODM/OEM-samenwerking voor globale merken en kanaalhandelaars. MIROOOO heeft een onafhankelijke vormruimte, injectie het vormen faciliteiten, hardwareverwerking, wol die verwerking en productieassemblage planten. Het installatiegebied is meer dan 20.000 vierkante meters, en er zijn meer dan 200 werknemers en meer dan 20 RD en Ontwerppersoneel.

 

2. R&D-Vermogen

 

MIROOOO concentreert zich op het ontwerp, R&D, de productie en de verkoop van elektrische tandenborstels. Beginnend van het industriële esthetische ontwerp van producten, voorziet het klanten van de persoonlijke gezondheidszorgproducten van uitstekende kwaliteit en de diensten met innovatieve technologie, onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en het verstrekken van betere oplossingen.

 

3. Octrooien & Certificatenwinnaar

 

De producten van MIROOOO hebben een aantal gepatenteerde technologieën en internationale certificatie zoals FDA, FCC, Ce, RoHS, en PSE gewonnen. MIROOOO heeft zich op het merkconcept „mondelinge gezondheid“, geconcentreerd en product ontwikkeling en bevordering vanuit veelvoudige perspectieven, zoals „diep het schoonmaken“, „sterilisatie en desinfectie“, „intelligente verkeerde de houdingsherinnering van kinderen en het intelligente plaatsen“, „koper-vrij haar etc. plantend technologie“ uitgevoerd. de perfecte combinatie van mondelinge gezondheid en intelligente technologie.

 

4. De kwaliteit gaat eerst, altijd

 

MIROOOO besteedt aandacht aan productonderzoek en ontwikkeling en kwaliteitsbewaking. Wij hebben de processen van het productiebeheer, strikte kwaliteitscontrolemethodes en het perfecte systeem van de naverkoopdienst gestandaardiseerd.

 

 

 

 

FAQ:

 

 

Vraag: Omvat de prijs een het laden tribune?

Antwoord: Deze machine omvat de tandenborstel host*1, de instructie manual*1, het laden base*1, en de tandenborstel head*2

 

Vraag: Het product begint niet behoorlijk, wat I-verkeerd doen ben. Antwoord: Gelieve ervoor te zorgen het product correct op de het laden tribune voor het laden wordt geplaatst, wanneer het product normaal laadt

 

Vraag: Heeft het een twee-minieme functie van de tijdopnemersluiting?

Antwoord: De bovengenoemde apparaten hebben een twee-minieme tijdopnemerfunctie en herinneringen om het het borstelen gebied te veranderen om de 30 seconden.

 

Vraag: Welke borstelhoofden compatibel zijn?

Antwoord: Slechts worden de borstelhoofden die met ons merk compatibel zijn gesteund.

 

Vraag: Het Hoe kan ik opent deze tandenborstel? Ik kan niet het ertoe brengen om te werken.

Antwoord: Druk licht de knoop om het werk te beginnen. Na aanvang, snak pers de knoop of de tijdopnemerfunctie twee minuten kan het product maken het werk beëindigen. Als het niet werkt, gelieve te controleren als de machine moet worden geladen. Als het niet normaal kan worden geladen en niet kan zijn begonnen, gelieve de naverkoopklantenservice te contacteren.

 

Vraag: Is dit klein genoeg voor een kind of iemand met een kleine mond? (Welke tijd het product geschikt voor is)

Antwoord: De regelmatige die grootte, kindgebruik hangt van de leeftijd van het kind af, voor leeftijden 10 wordt geadviseerd en hierboven.

 

Vraag: Draait het hoofd? Of enkel verlaten en juiste beweging?

Antwoord: Verlaten en juiste schommeling

 

Vraag: Wat is de het laden methode van het product?

Antwoord: Het aanleidinggevende laden, het product kan worden geladen door het op de basis zacht te plaatsen.

 

Vraag: Het product laadt niet behoorlijk

Antwoord: In het geval van geen menselijke schade, kan het aan overblijvende tandpasta of watervlekken op de bodem van het product of de lader toe te schrijven zijn. Veeg gelieve de bodem van het product en de contactoppervlakte van de basis af en opnieuw te proberen.

 

Vraag: Kan deze tandenborstel opstaan?

Antwoord: Ja, kan het product op de gootsteen stabiel worden geplaatst.

 

Vraag: Zal de vorm ontwikkelen waar het borstelhoofd met het handvat verbindt?

Antwoord: Het zal niet beschimmeld worden, maar het zal tandpastaresidu's accumuleren. Het wordt geadviseerd om het op tijd na gebruik schoon te maken.

 

Vraag: Is deze lader compatibel met de 220V-voltagewaaier?

Antwoord: Ja, zolang de aangesloten lader 220V kan steunen. Nochtans, wanneer het gebruiken van een voltage buiten 220V in het gebied, moet het met een convertor worden gebruikt.

 

Vraag: Wat is het verschil tussen deze drie tandenborstels?

Antwoord: Vier het schoonmaken wijzen die, die ingewikkelde ontwerpen verlaten, en het meest fundamentele schoonmaken gebruiken functioneert om aan de behoeften van dagelijks gebruik te voldoen

 

Vraag: Wat is het proces voor productvervanging of terugbetaling na verkoop? Antwoord: Voor producten in massa worden verscheept, zullen wij 3/1000 vervangstukken van de goederen voor naverkoop verwerking die voorzien.

 

Vraag: Hoe alarmeert het u als u te hard borstelt?

Antwoord: Wanneer het gebruiken van teveel kracht, zal de trillingsintensiteit van de tandenborstel worden verzwakt, en het geluid zal zwakker dan normaal gebruik zijn.

 

Vraag: Ontbrekend product in bijkomende doos

Antwoord: De doos bevat de tandenborstel host*1, de instructie manual*1, het laden base*1, de tandenborstel head*2,

 

Vraag: Komt het met een beschermend geval wanneer niet in gebruik, ik mijn borstels niet wanneer niet in gebruik wil thuis worden blootgesteld.

Antwoord: Ja, zal elk borstelhoofd met een beschermende dekking worden uitgerust

 

Vraag: Welke vervangingshoofden compatibel zijn?

Antwoord: U kunt het borstelhoofd slechts gebruiken dat met de machine komt

 

Vraag: Waar worden deze gemaakt?

Antwoord: Gemaakt die in China kwaliteit geworden is in China wordt gemaakt, kopen met vertrouwen

 

Vraag:

het handboek eist 1 jaargarantie maar geen adres, telefoon, of e-mail vermeld contact. slechts 1 interdental borstel geen wenk over hoe te om tot meer opdracht te geven.

Antwoord:

Hello, te controleren gelieve dat er een contact e-mail op het pakket is. Of gelieve ons op de volgende manieren te contacteren. support@oralcare-toothbrush.com

 

Vraag:

Mijn zoon verloor de lader. Is er een manier om een ander één te krijgen?

Antwoord:

Ja, gelieve ons op de volgende manieren te contacteren. support@oralcare-toothbrush.com

 

Vraag:

Deze eenheid komt in verschillende kleuren?

Antwoord:

Ja. deze tandenborstels in andere kleuren zijn beschikbaar. Om het even welke kleur als u houdt van, gelieve te voelen vrij om ons via sales@oralcare-toothbrush.com te contacteren: -)

 

Vraag:

Wordt een indicatorlicht verondersteld om omhoog aan te steken wanneer het apparaat laadt?

Antwoord:

Ja, zal de het laden indicator omhoog terwijl het laden aansteken.

 

Vraag:

kan ik mijn favoriete beeldverhaalgrafiek op de houder zetten?

Antwoord:

Ja, kunnen wij douane om het even welke grafiek voor u. Tevreden om sales@oralcare-toothbrush.com voor de details te contacteren. : -)

 

Vraag:

Waar word I verondersteld om nieuwe tandenborstelhoofden te kopen?

Antwoord:

MIROOOO die het tandenborstelhoofd is uniek met varkenshaar van Dupont wordt gemaakt zacht/het midden/hard. De hoofden van de vervangingsborstel zijn beschikbaar op om het even welk ogenblik voor uw orde.

 

Vraag:

is deze volledige eenheid waterdicht? - kan ik het in de douche gebruiken?

Antwoord:

Kan tot 1 meter in water 30 minuten worden ondergedompeld. Zo ja. u kunt uw tanden overgieten en borstelen.

 

Vraag:

Moet ik het borstelhoofd uit het verwijderen handvat telkens als ik gebruik en de borstel schoonmaak? of kan ik het borstelhoofd spoelen terwijl het wordt vastgemaakt aan handvat

Antwoord:

De spoeling terwijl ding in bijlage, beste over deze borstel over sonicare is dat u niet „gunk“ waar de borstel met handvat verbindt krijgt, kan niets daar op deze binnenkomen. Of u kunt het borstelhoofd eenvoudig spoelen terwijl zijn het handvat. Er is geen behoefte om het te verwijderen.

 

Vraag:

Heeft het een druksensor?

Antwoord:

Als met druksensor, als u te hard drukt, houdt het op.

Maar dit punt is zonder druksensor.

 

Vraag:

Hoe lang duurt de batterij? Ik reis aan naar Europa en ik denk niet de batterij herladen kan zijn.

Antwoord:

Één het enkele laden kan 60 dagen (tweemaal per dagen) duren. De lader is 110-240v zodat kunt u het overal in de wereld enkel ongeveer laden. Vereis enkel een afzetadapter voor welk land u in bent.

 

Vraag:

is er een manier om de 30 tweede en 2 minieme herinneringen uit te zetten?

Antwoord:

Ik geloof niet zo. Het vermeldde het niet in het handboek.

 

Vraag:

Wit het kronen, bruggen, vernisjes, implants?

Antwoord:

Het hielp sommige vlekken, zoals koffie, uit mijn vernisjes verwijderen. Nu kan niemand I vertellen drinkt koffie en thee, enkel door mijn tanden te bekijken. Maar het kan niet hen witter maken dan zij toen nieuw waren.

 

Vraag:

hoe wirelessly deze last? moet u kopend batterijen voor de basis houden?

Antwoord:

Het heeft ingebouwde navulbare batterijen waar de tandenborstel bovenop de inbegrepen het laden basis kan worden geplaatst. Het heeft draadloos geroepen omdat de borstel kan uit de lader worden verwijderd en worden gebruikt tot de batterijen aanvulling vergen. Ik weet niet hoe lang of hoeveel keer kunt borstelen u alvorens het moet aanvulling.

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in