Bericht versturen
producten
FABRIEKSTOCHT
Thuis >

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Fabriekstocht

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED

MIROOOO, voor het leven heeft vernieuwd.

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Compagnie Teller
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Productielijn
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Vergadering van de operator
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Product het Testen
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Werkplaats van de malen
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Werkplaats II
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED Injectie werkplaats
SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED lopende band
Detailinformatie
Main Market:
Noord-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Oceanië
Business Type:
Fabrikant , Exporteur
Brands:
MIROOOO
No. of Employees:
200~220
Jaarlijkse verkoop:
10000000-12000000
Oprichtingsjaar:
2002
Export p.c:
80% - 90%
Detail Description

 

MIROOOO (een merk van SAEF-Groep) is een bekend elektrisch tandenborstelmerk in China. MIROOOO werd gevestigd in 2002. In de vroege dagen, was het hoofdzakelijk met OEM/ODM-vormontwerp en productverwerking bezig voor diverse beroemde tandenborstelmerken. wegens onze hoogst gespecialiseerde, hoogstaande productiemogelijkheden en geschikte mogelijkheden van de ordelevering voor elektrische tandenborstel is de producten, MIROOOO nu een OEM/ODM-ontwerp en een verwerkende centrum met 200 professionele werknemers met inbegrip van meer dan 20 hogere ontwerpteams geworden. Het producten van het bedrijf gamma van elektrische tandenborstels, schoonheidsmateriaal en irrigators. Als Chinese fabrikant die zich in ontwerp en R&D specialiseren, houden wij van het leven en onderzoeken constant de vreugde van het leven, zodat elk product dat wij volledig zijn van de adem van leven, die schoonheid het brengen binnen bereik aan elk MIROOOO-gebruikersproduct hebben ontworpen. Daarom worden wij ook verwelkomd en op door gebruikers en tandklinieken van meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld vertrouwd.

 

De visie van MIROOOO moet klanten van een volledige oplossing voor mondelinge gezondheidsproducten voorzien. Onze diensten omvatten productontwerp, vormontwikkeling, product productie en just-in-timelevering om aan de behoeften van het klantenproduct in een bredere afmeting te voldoen. ODM de zaken zijn de voordeligste bedrijfseenheid van MIROOOO. U bent welkom om uw ideeën en ontwerpresultaten te onderzoeken, uit te drukken u wilt bereiken. MIROOOO zal uw ontwerpvereisten realiseren en zal hen met hoogte - kwaliteit vervaardigen.

 

Gebaseerd in China, combineert MIROOOO de onderscheiden het levensconcepten en de houdingen van het Oosten en het Westen, die het innovatieve denken aanhangen, producten met een betekenis van het leven en technologie voor gebruikers te ontwikkelen en te vervaardigen. MIROOOO, voor het leven heeft vernieuwd.

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 0

 

M reeks - M1

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 1

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 2

 

 

M reeks - m1-IP

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 3

 

 

M reeks - M2

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 4

 

 

X Reeks - X1

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 5

 

 

G Reeks - G02

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 6

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 7

 

 

G Reeks - G03

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 8

 

 

GX reeks - GX01

 

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 9

production line

Wij hebben vijf productielijnen en tien injectie het vormen machines om de vraag van orden snel te ontmoetenSAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 0SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 1SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 2SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 3

oem/odm

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 0SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 1

R&D

SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 0SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 1SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 2SAEF GROUP (HONG KONG) LIMITED fabriek productielijn 3

Sitemap |  Privacybeleid | China Goede kwaliteit Mondelinge Zorg Elektrische Tandenborstel Auteursrecht © 2022-2024 oralcare-toothbrush.com . Alle rechten voorbehoudena.